Hans de Bruin

Hans de Bruin

Hans de Bruin

‘Door mijn depressie leidde ik niet het leven dat ik wilde leven. Dankzij het coaching traject is mijn mindset compleet veranderd. Ik heb handvatten aangereikt gekregen waar ik de rest van mijn leven wat aan heb.’

“Een paar jaar geleden ging het helemaal niet goed met me. Ik voelde me hele dagen somber en had weinig blije momenten. Ik sliep slecht en was constant moe en uitgeput waardoor ik me niet kon concentreren en beroerd voor mezelf zorgde. Een psycholoog vertelde me dat ik een depressie had. Ergens was die constatering een opluchting want nu ik wist wat er met me aan de hand was, kon ik eraan werken.

Of het de oorzaak was van mijn depressie weet ik niet, maar een opeenstapeling van vervelende gebeurtenissen heeft niet bepaald geholpen. Studie en stage leverden veel stress op en door vertraging kreeg ik ook financiële zorgen. Diezelfde periode ging mijn relatie uit en moest ik op mezelf gaan wonen. Vrienden woonden ver weg en met mijn ouders had ik op dat moment geen goede band. Ik voelde me eenzaam.

Ik ben heel zelfstandig ingesteld dus nam niet graag hulp aan, maar ik besefte dat dit anders moest. Dit was niet het leven dat ik wilde leiden. Een familielid was zeer tevreden over het coaching traject van Coaches Inc. dus maakte ik ook een afspraak. De werkmethode bleek ‘hands-on’, wat ik fijn vond. We pakten stuk voor stuk mijn problemen aan. Met huiswerkopdrachten kon ik het direct in de praktijk brengen en vervolgens bespreken voor terugkoppeling.

Om mijn depressie te behandelen was het vooral van belang om te leren omgaan met negatieve gedachten. Je hoeft maar lang genoeg te denken ‘ik ben niet goed genoeg, het lukt me weer niet’, met als gevolg dat dingen daadwerkelijk niet lukken. Die negatieve maalstroom bracht me nergens en kostte bakken met energie. Ik heb geleerd hoe ik het ombuig tot een constructievere denkwijze en hoe ik de focus verleg naar positieve dingen in het leven.

Ik weet nu hoe belangrijk het is om van je hart geen moordkuil te maken en je bewust te zijn van je onbewuste gedachten. Ik heb er hard voor moeten werken, maar mijn gemoedstoestand is van een 3 naar een 8 gegaan. Ik studeer momenteel af, ik slaap goed, eet gezond en ben beter gewapend tegen tegenslag. Dankzij Coaches Inc. ben ik het gesprek met mezelf aangegaan en geniet ik weer van het leven.”

Welk cijfer geef jij je leven?

  • Wil jij met je leven van een 6 naar een 8 of 9?
  • Ben je bereid met jezelf aan de slag te gaan?
  • Wil je controle over je mind en emoties?
Geheel vrijblijvend en kosteloos