Dorothe Roelofs

Dorothe Roelofs

Eigenaar My-Bizz software ontwikkeling, systeembeheer en advies

Dorothe Roelofs

“Omdat ik een carrière switch van 180 graden heb gemaakt, van verpleegkundige naar zelfstandig ondernemer, was ik erg onzeker en bang om te falen. Ik raakte erdoor in paniek. Ik had immers een vaste, goedbetaalde baan opgezegd en als ondernemer nog 0 euro omzet.”

“De life coaching bracht mij op het juiste pad, wist mij in balans te brengen en leerde mij om te gaan met ups en downs. Ik kreeg steeds opnieuw een duwtje in de goede richting, waardoor mijn zelfvertrouwen groeide. Nu laat ik mij niet meer uit het veld slaan door mensen die assertiever en ad rem zijn.

Ook heb ik een positievere kijk op het leven gekregen. Ik heb geleerd in mezelf te blijven geloven en om, wanneer ik twijfel aan mezelf of wanneer ik ongerust ben, daar meteen de stekker uit te trekken en mijn gedachten een zwengel te geven richting mezelf goed voelen.

Achteraf is de coaching de beste investering ooit. Ik ben niet langer bang om te falen als ondernemer, dat alles instort, en kan nu omgaan met mijn onzekerheden. Ik heb zelf de regie van mijn persoonlijke én zakelijke leven in handen en heb alle vertrouwen in de toekomst.”

Welk cijfer geef jij je leven?

  • Wil jij met je leven van een 6 naar een 8 of 9?
  • Ben je bereid met jezelf aan de slag te gaan?
  • Wil je controle over je mind en emoties?
Geheel vrijblijvend en kosteloos