Carolien Zimmerman

Carolien Zimmerman

Carolien Zimmerman

‘Dit coaching traject is ontzettend waardevol voor me geweest om stress te verminderen en bewuster in het leven te staan. Ik ben door alle nieuwe inzichten weer positief en energiek.’

“Door een moeilijke situatie op het werk zat ik bijna een jaar lang niet goed in mijn vel. Ik nam de onrust mee naar huis en sliep slecht. Ik was in die periode snel geïrriteerd en twijfelde vaak aan mezelf. Het was van belang dat ik de stress zou verminderen, in het verleden heb ik namelijk een burn-out gehad. Daarnaast heb ik epilepsie wat uitgelokt wordt door langdurige stress en slaapgebrek. Ik voelde aan alles dat het anders moest dus nam ik na een tip van een collega contact op met Coaches Inc..

Eerlijk gezegd dacht ik in eerste instantie, dan moet ik hier ook nog tijd in steken. Ik had het al zo druk. Wat ben ik blij dat ik dit toch heb gedaan. De coaching heeft me ontzettend geholpen om bewuster te zijn van mijn gedrag en hoe ik in het leven sta. Hoe ga je om met jezelf en waar word je blij van? Ook heeft het me inzichten gegeven om dingen in een ander licht te zien, bijvoorbeeld dat ik niet alles in de hand heb of kan oplossen en dat dit oké is.

Inmiddels heb ik meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld ontwikkeld. Ik heb geleerd de mentale negatieve cirkel bewuster een halt toe te roepen. Ik wilde voorheen in alles gelijk krijgen maar wat leverde me dat op? Ik betrok het bovendien te veel op mezelf en stak energie in de verkeerde dingen. Nog altijd heb ik een passionele kant, maar ik weet nu dat ik niet altijd overal op moet reageren of een oplossing hoef aan te dragen.

Het was een kwestie van oefenen om het in mijn systeem te krijgen, stilaan gaat het vanzelf. Door alle inzichten en veranderingen is mijn dagelijks leven zoals het hoort te zijn. Ik zorg weer goed voor mezelf, geniet van kleine dingen en heb de rust teruggevonden. Mijn omgeving bepaalt niet mijn stemming, die bepaal ik zelf. Het was een leerzame tijd waarin ik wat betreft gevoel van een 3 naar een 8 ben gegaan. Ik voel me weer energiek en opgewekt en ben van plan dat zo te houden.”

 

Welk cijfer geef jij je leven?

  • Wil jij met je leven van een 6 naar een 8 of 9?
  • Ben je bereid met jezelf aan de slag te gaan?
  • Wil je controle over je mind en emoties?
Geheel vrijblijvend en kosteloos