reviews

Deze mensen gingen het gesprek met zichzelf aan en veranderden

"Door mijn depressie leidde ik niet het leven dat ik wilde leven. Dankzij het coaching traject is mijn mindset compleet veranderd. Ik heb handvatten aangereikt gekregen waar ik de rest van mijn leven wat aan heb."

Lees hoe Hans de Bruin zijn leven veranderde

"Als ik ergens spijt van heb, dan is het dat ik dit niet eerder heb gedaan. Dit coaching traject voor mijn persoonlijke ontwikkeling was een investering in mezelf en heeft mijn leven voorgoed veranderd."

Lees hoe Joyce Nicolasen haar leven veranderde

"Dit coaching traject is ontzettend waardevol voor me geweest om stress te verminderen en bewuster in het leven te staan. Ik ben door alle nieuwe inzichten weer positief en energiek."

Lees hoe Carolien Zimmerman haar leven veranderde

"Ik heb de coaching als authentiek ervaren. Binnen een half jaar heb ik grote stappen voorwaarts gezet. In mijn eigen beleving én waarneembaar voor anderen."

Lees hoe Roland Laan zijn leven veranderde

"Leerzaam, zeer waardevol en oprecht, zo ervaar ik de coaching. Ik ontwikkel me nog altijd als persoon, ondernemer, coach, partner, op werkelijk alle vlakken."

Lees hoe Jeanet Wolf haar leven veranderde

"Dankzij het coachingstraject heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben in staat om beter te communiceren en heb een positievere kijk op het leven."

Lees hoe Dorothe Roelofs haar leven veranderde

Waarom Coaches Inc.?

  • Persoonlijke coaching op maat in Amersfoort
  • Een gelukkiger leven met minder stress
  • Sneller resultaat met de juiste inzichten
  • Effectieve, makkelijk toepasbare tools
Geheel vrijblijvend en kosteloos