Over ons

In 5 stappen een gelukkiger leven

Over ons

In 5 stappen een gelukkiger leven

De unieke coachingsmethode van Coaches Inc. is gericht op gedragsverandering en het verminderen van stress en depressieve gevoelens. En daarnaast is deze methode ook zeer geschikt om gedragsverandering te bewerkstelligen. Hierbij staat het gesprek dat je elke dag, zo’n 16 uur lang, met jezelf voert centraal.

Geheel vrijblijvend en kosteloos

De oprichter

Mijn naam is Otto Duijs(40). Ik ben altijd iemand geweest die geïnteresseerd is in mijzelf ontwikkelen. Zowel op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Van origine ben ik een fysiotherapeut en personal trainer. Ruim 10 jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen en na een aantal jaar heb ik zelf een coachingstraject gevolgd. Dit had zo n ontzettend veel resultaat voor mijn bedrijf maar ook met name voor mij als persoon dat ik gefascineerd raakte door het mental coachen. Vervolgens heb ik een aantal opleidingen gedaan zowel in het buitenland als in Nederland op dit gebied en ben ik werkzaam geweest voor een groot coachingsbureau in Nederland.

Na vele jaren ervaring creëerde ik mijn eigen visie als het ging om hoe je mensen het beste kunt coachen om gelukkiger te zijn. En vanuit die visie is Coaches Inc. ontstaan.

Zo veel mogelijk gelukkige mensen

Coaches Inc. wil zo veel mogelijk mensen helpen een leuker en gelukkiger leven te creëren. We doen dit door het beste van twee internationaal zeer succesvolle coaching methodes te combineren. No-nonsense, direct en resultaatgericht.

Waarom Coaches Inc.?

  • Persoonlijke coaching op maat in Amersfoort
  • Een gelukkiger leven met minder stress
  • Sneller resultaat met de juiste inzichten
  • Effectieve, makkelijk toepasbare tools
Geheel vrijblijvend en kosteloos