Life coach Amersfoort

Life coach Amersfoort

Werk met onze

Life coach Amersfoort

Onze life coach in Amersfoort denkt positief en werkt oplossingsgericht. Ze helpen je je leven vorm te geven vanuit jouw wensen en talenten. Nee, je gaat niet spitten in het verleden, maar samen met je coach op zoek naar wat bepaald gedrag of gewoontjes veroorzaakt. Om vervolgens daar sturing aan te geven.

Geheel vrijblijvend en kosteloos

Zij gingen je voor

“Dit coaching traject is ontzettend waardevol voor me geweest om stress te verminderen en bewuster in het leven te staan. Ik ben door alle nieuwe inzichten weer positief en energiek.”

Lees hoe Carolien Zimmerman haar leven veranderde

“Dankzij het coachingstraject heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben in staat om beter te communiceren en heb een positievere kijk op het leven.”

Lees hoe Dorothe Roelofs haar leven veranderde

“Door mijn depressie leidde ik niet het leven dat ik wilde leven. Dankzij het coaching traject is mijn mindset compleet veranderd. Ik heb handvatten aangereikt gekregen waar ik de rest van mijn leven wat aan heb.”

Lees hoe Hans de Bruin zijn leven veranderde

Wat is life coaching?

Onze life coaching gaat o.a.over positief denken. Het glas halfvol zien in plaats van halfleeg. Optimistisch in het leven staan.  En vervolgens daar naar handelen. Onze coaches in Amersfoort helpen je om balans te brengen in je dagelijkse leven.

Wat is het doel van een life coach?

Onze life coach in Amersfoort heeft maar één doel: het vergroten van jouw levensgeluk. Want, dat valt vaak nog niet mee. Gelukkig zijn begint met zelfkennis, jouw coach houdt je een spiegel voor.

Je ontdekt wat echt belangrijk is in jouw leven en waar je naar toe wilt. Maar ook welke factoren jouw levensgeluk in de weg staan. Je leert hoe je die kunt omvormen en iets nieuws creëren.

Onze vestiging in Amersfoort

Woon jij in Amersfoort of omgeving en kan je wel wat coaching gebruiken? Plan een vrijblijvende kennismaking met een van onze life coaches.

Hoe voel jij je de laatste tijd?

  • Ben je bereid om met jezelf aan de slag te gaan?
  • Ben je klaar om oude patronen te doorbreken?
  • Ben je het zat om tegen dezelfde lamp te lopen?
  • Ben je klaar om jezelf beter te voelen?
Geheel vrijblijvend en kosteloos

Gratis e-book 'De simpele sleutel tot meer geluk'

De tools in dit e-book helpen je op weg naar meer inzicht in jezelf en jouw geluk. Download hier het gratis e-book om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren.