Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Door de combinatie van coaching methoden helpen we je met de beste inzichten en tools voor zowel een gelukkiger leven als bepaalde resultaten of doelen die je wilt behalen. Dat alles begint bij het gesprek met jezelf, hoe klinkt dat en waar gaat het over?

Geheel vrijblijvend en kosteloos

Snel en effectief coaching effect

  • De juiste tools en inzichten voor jou
  • Eén-op-één sessies
  • Coaching is een werkwoord, aan de slag!
  • Wij helpen je veranderen

Kwaliteit van leven

Hoe meet je dat eigenlijk, de kwaliteit van je leven? Simpel, aan de hand van je fysieke realiteit (voldoet deze aan mijn verwachtingen van het leven?) en je emoties (wat voel ik van moment tot moment?).

Zowel je fysieke realiteit als emoties worden sterk beïnvloed door je gedachtes, het dagelijkse gesprek met jezelf. Dit gesprek creëert emoties, emoties creëren beslissingen en vervolgens komt er al dan niet een actie met een resultaat als gevolg.

Je fysieke realiteit

Je denkt misschien dat jouw werkelijkheid, de fysieke realiteit, wordt bepaald door je acties. Dat is niet helemaal waar. Voorafgaand aan je actie heb je namelijk al een beslissing genomen, gebaseerd op allerlei gedachtes en emoties.

Baas over je hoofd

Wist je dat 98% van je emoties het effect zijn van je gedachtes? De manier waarop je tegen dingen aankijkt, het gesprek dat je daarover met jezelf voert. Als het regent en je klaagt erover: “Wordt het echt zo’n dag? Is het eindelijk lente, regent het alwéér!”

Tsja, dan voel je je rot. En realiseer je dat je gedachtes, het gesprek met jezelf, weer sterk worden beïnvloed door patronen en overtuigingen die je je vanaf je geboorte tot op de dag van vandaag hebt eigen gemaakt.

Wat is het effect van coaching?

Een coach helpt je jezelf te managen door je gedachtes te sturen. Dit heeft een enorm positief effect op hoe je denkt en hoe je je voelt en daarmee dus ook op de kwaliteit van je leven.

Het coaching effect heb je dus zelf in de hand. Je voert gesprekken met je coach die je de juiste simpele maar effectieve tools aanreikt. Hiermee ga je elke dag aan de slag om oude niet werkende patronen achter je te laten en nieuwe krachtige patronen te ontwikkelen.

Het gesprek met jezelf wordt krachtiger, waardoor je je snel beter voelt, gelukkiger bent en de kwaliteit van je leven verhoogt.

Hoe voel jij je de laatste tijd?

  • Ben je bereid om met jezelf aan de slag te gaan?
  • Ben je klaar om oude patronen te doorbreken?
  • Ben je het zat om tegen dezelfde lamp te lopen?
  • Ben je klaar om jezelf beter te voelen?
Geheel vrijblijvend en kosteloos