De inhoud van ons coaching programma

Coaching programma

De inhoud van ons

Coaching programma

Jouw life coach leert je hoe je je hersenen optimaal kunt inzetten om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Met andere woorden: je maakt een transformatie door die ervoor zorgt dat je gelukkig wordt.

Geheel vrijblijvend en kosteloosIn 5 stappen een gelukkiger leven

  • 1. Word bewust van het dagelijkse gesprek met jezelf
  • 2. Ontdek gedachtes en overtuigingen die je in de weg zitten
  • 3. Leer deze eenvoudig stop te zetten of om te buigen
  • 4. Creëer een krachtig gesprek met jezelf
  • 5. Ervaar het gelukkige resultaat

Het coaching programma in de praktijk

– Leuk je te ontmoeten!
Voordat we met de coaching van start gaan, maken we eerst graag kennis met jou. Tijdens een vrijblijvende intake kijken we samen of we je kunnen helpen bij jouw specifieke vraag. Is er inhoudelijk een match en klikt het met je coach? Dan kiezen we een traject dat bij je past en kunnen we aan de slag!

– Je coaching sessies
Voor je eerste sessie nemen we met twee uur ruim de tijd. Samen leggen we de basis voor jouw coaching traject. We gaan dieper in op waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Dat is natuurlijk waar het om gaat: de toekomst zoals jij die graag ziet en hoe wij kunnen helpen die te creëren.

Na je eerste sessie volgen wekelijkse sessies van een uur. Afhankelijk van hoe het gaat, kan dat bijvoorbeeld ook eens in de twee weken zijn. We evalueren samen hoe het in de afgelopen periode is gegaan, waar je nu staat en wat je nodig hebt om vooruitgang te boeken.

– Jouw tools en inzichten
Coachen is een werkwoord dus met alleen gesprekken kom je er niet. Hoe waardevol ook, het grootste effect bereik je tussen de coaching sessies door. Je gaat namelijk zelf aan de slag met tools en inzichten die je coach je heeft aangereikt. Ze zijn eenvoudig en makkelijk toe te passen en kosten weinig tot geen extra tijd.

– Genieten maar!
Tijdens je eerste sessie heb je samen met je coach een doelstelling bepaald. Heb je je doel bereikt? Dan komt er een einde aan jouw coaching programma en kan je genieten van je gelukkige resultaat.

Waarom Coaches Inc.?

  • Persoonlijke coaching op maat in Amersfoort
  • Een gelukkiger leven met minder stress
  • Sneller resultaat met de juiste inzichten
  • Effectieve, makkelijk toepasbare tools
Geheel vrijblijvend en kosteloos