Aanpak

Verander het gesprek dat je dagelijks met jezelf voert

Hoe werkt het?

Verander het gesprek dat je dagelijks met jezelf voert

Coachen is een werkwoord, dus aan de slag! Wij maken je bewust van het gesprek dat je dagelijks met jezelf voert. Je leert welke gedachtes en overtuigingen niet voor je werken en hoe je die kunt veranderen.

Geheel vrijblijvend en kosteloosIn 5 stappen een gelukkiger leven

  • 1. Word bewust van het dagelijkse gesprek met jezelf
  • 2. Ontdek gedachtes en overtuigingen die je in de weg zitten
  • 3. Leer deze eenvoudig stop te zetten of om te buigen
  • 4. Creëer een krachtig gesprek met jezelf
  • 5. Ervaar het gelukkige resultaat

De oorsprong van onze coachingsmethode

De kernelementen persoonlijk leiderschap, de zes basisbehoeften van de mens en cognitieve gedragstherapie staan centraal binnen de methode van Coaches Inc. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als je resultaat wilt behalen én behouden.

Persoonlijk Leiderschap

Het is de taak van een leider om zichzelf en een groep mensen van punt A naar punt B te bewegen. Om dit te bewerkstellingen is daadkracht nodig. In een wereld die technologisch en sociologisch in hoog tempo verandert, is dit noodzakelijker dan ooit. De toekomst die voor ons ligt, wordt nu gecreëerd. Juist daarom is een productief persoonlijk en zakelijk leven van groot belang.

Lees verder

Six Human Needs Psychology

Volgens Tony Robbins, de bekendste life-coach ter wereld, heeft ieder mens zes basisbehoeften; The Six Human Needs. Het maakt niet uit wie je bent, waar je woont of hoe oud je bent, al het menselijke denken en doen is te herleiden naar deze zes basisbehoeften. Het Human Needs model geeft ons motief aan en leert ons, in combinatie met dat wat wij willen bereiken, waarom wij iets doen.

Lees verder

Cognitieve gedragstherapie

In sommige psychotherapieën wordt vooral gesproken over de achtergronden en het ontstaan van jouw problemen. In andere therapieën probeer jij te ontdekken wat je zelf wilt. Dat doe jij door je te concentreren op wat je voelt.

Lees verder

Uniek coachingsprogramma door opgeleide coaches

Hebben wij een klik? Dan werken we graag met jou. Ons unieke coachingsprogramma bestaat uit persoonlijke een-op-een sessies. Hierdoor krijg je precies de juiste inzichten en tools, waarmee je snel een gelukkiger leven krijgt

Geheel vrijblijvend en kosteloos